TSO šolanje

Pozor, odpri v novem oknu. PDFnatisni

TSO (Trak za Samodejno Odpiranje)

Pri tem načinu šolanja vas učitelj padalstva spremlja v letalu, iz letala pa odskočite sami pri čemer se vam padalo odpre avtomatsko z trakom, ki je na enem koncu pritrjen na padalo na drugem koncu pa na letalo iz katerega odskočite. Po nekaj skokih z avtomatskim odpiranjem, pričnete z skoki, kjer boste padalo odpirali sami, skakali pa boste tudi iz vedno večjih višin tako, da boste imeli tudi več prostega pada.

V samem postopku šolanja se boste tudi naučili pravilnega upravljanja padala, vse manevrirne zmožnosti padala in seveda pravilnega in natančnega pristajanja.

TSO šolanje za padalca :: ...primeri TSO šolanja TSO šolanje za padalca :: ...primeri TSO šolanja TSO šolanje za padalca :: ...primeri TSO šolanja TSO šolanje za padalca :: ...primeri TSO šolanja TSO šolanje za padalca :: ...primeri TSO šolanja

Način šolanja je veliko cenejši od šolanja po metodi AFF in vas bo stal do opravljenga izpita (25 skokov in teoretični del) manj kot 1.000,00 EUR (odvisno od količine skokov opravljenih iz različnih višin). Vse skoke boste plačevali sproti tako, da ne potrebujete celotega zneska pred samim začetkom šolanja.

PRIJAVITE SE NA ŠOLANJE PADALCA
in obveščeni boste o naslednjem terminu šolanja!


Google prevajalnik

Facebook
Google+
YouTube
Vimeo