Padalski tečaj 2/2011

Pozor, odpri v novem oknu. PDFnatisni

Letalski center Maribor - Padalska sekcija vabi vse zainteresirane na padalski tečaj 2/2011, ki bo potekal v mesecu AVGUSTU 2011. Na tečaj se lahko prijavite z naslednjim OBRAZCEM, več o samem poteku tečaja pa si lahko preberete TUKAJ. Dodatna vprašanja lahko postavite tudi na našem forumu, vendar se boste morali za to prej registrirati. Na prvem informativnem sestanku vam bomo predstavili pot, katero boste morali prehoditi- oprostite! - prepadati, preden boste lahko rekli, da ste oseba, ki se ukvarja s padalstvom. Padalci radi rečemo, da je naš šport edino pravo letenje, saj veste: če je vožnja z letalom letenje, potem je vožnja s čolnom - plavanje.

Ponujamo vam kvalitetno šolanje z uporabo sodobne opreme in metod, pri svojem delu se skušamo približati načinu dela začetnikov športnega padalstva, v mislih imamo seveda Američane. Smo edina slovenska šola padalstva, ki ima strokovnjake za vse zvrsti padalstva, klasične in moderne. Seveda ste še premalo seznanjeni z zadevami, vendar naj vas ne skrbi; z vsem boste seznanjeni v času šolanja. Za vas bo skrbela skupina 6 učiteljev padalstva, ki vas bo uvedla v skrivnosti in lepote prostega pada, nove dimenzije vašega življenja!

Informativni dan za nove tečajnike bo 10. julija 2011 ob 10.00 uri in 25. julija 2011 ob 19.00 uri v prostorih padalske sekcije na športnem letališču v Skokah. Prijavite se lahko tako, da izpolnite naslednji obrazec. Na prvem neobveznem informativnem sestanku Vam bomo podrobneje predstavili potek šolanja tako, da se boste lahko lažje odločili za udeležbo.

PRIJAVA ZA ŠOLANJE PADALCEV

Skočite s padalom v tandemu

Google prevajalnik

Facebook
Google+
YouTube
Vimeo