Halloween night jumps 2010

Pozor, odpri v novem oknu. PDFnatisni

Leto je naokoli, zato je spet čas za tradicionalne nočne skoke »Halloween night jumps«.

Organizator: Športno društvo Letalski center Maribor, Padalska sekcija
Lokacija: Športno letališče Maribor
Datum: 31. 10. 2010
Breifing: 16:00
Prvi let: 17:10, prvi skok 17:20
Letalo: PA-32 Cherokee
Višina: 1.200 m (AGL)
Cena: 23 € (skok 14 € + osvetlitev piste 9 €)
Najem padala: 9 € (če nimate svojega ustreznega)

Cena skoka je 23 € in zajema skok iz višine 1.200 m (14 €) ter osvetlitev letališke piste (9 €).  Če nimate padala za izvedbo nočnega skoka, ga lahko za 9 €/skok najamete pri nas.

Vsi pogoji in omejitve so navedene v Prijavnici padalca za nočni skok. Vsak padalec, ki bo želel izvesti nočni skok, mora izpolniti prijavnico, v kateri navede svoje podatke in podatke o padalu ter s podpisom potrdi, da je seznanjen s pogoji in omejitvami, dodatnimi zahtevami za padalsko opremo ter opozorili. Opremo, pravilnost navedenih podatkov ter veljavnost dokumentacije bo ob prijavi preveril vodja skakanja.

Za udeležbo pošljite izpolnjeno Prijavnico padalca za nočni skok na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , podpisali pa jo boste na briefingu. Za dodatne informacije pokličete +386 31 741 704.

Vsi, ki se boste v noč pognali iz Cherokee-ja, dobite porcijo golaža ali pasulja, ki ga bo skuhal in razdelil Ledinek. Za zabavo bo poskrbljeno: muzika, pijača, hrana, krsti, plesalke …

Tisti, ki boste imeli prvi nočni skok, ne pozabite na karton piva, ki mora slediti po krstu.
Prelomne lučke lahko nabavite v kateremkoli »Army Shop-u« ali trgovini z ribiško opremo.

Na dan nočnih skokov bomo izvajali skoke tudi podnevi, tako da lahko tisti, ki našega letališča ne poznate, opravite kakšen skok tudi ob dnevni svetlobi, da se iz ptičje perspektive seznanite z letališko okolico. Predvidoma bomo začeli ob 11:00.
Pridite v vsakem primeru, tudi če nameravate skočiti ali ne. Obljubimo vam pravo Čarovniško čago.

Skočite s padalom v tandemu

Google prevajalnik

Facebook
Google+
YouTube
Vimeo